< Terug naar Home

Home - Blog - Trouwen in een kasteel

Trouwen in een kasteel

30 september 2013

Wilt u trouwen in een kasteel, of bent u zich aan het oriënteren op de verschillende mogelijkheden die u heeft? Een bruiloft is romantisch, een bruiloft is spectaculair en een bruiloft is bovenal de mooiste dag van uw leven. Trouw in een kasteel, om deze dag nooit meer te vergeten. U kunt kiezen voor een locatie in Nederland, maar u heeft daarnaast de mogelijkheid een kasteel in het buitenland op te zoeken. Zorg bovendien voor goed passende trouwkaarten.

Trouwen in een kasteel in Nederland
U kunt trouwen in een kasteel in Nederland, zoals in een van de verschillende landgoederen en landhuizen die er te vinden zijn. Kies voor een grote villa in een oude stijl, of daadwerkelijk voor een kasteel dat u af kunt huren voor een dag. Kies voor een idyllische achtergrond, zodat uw huwelijk zich als een prachtig sprookje zal voltrekken, uiteraard met een uitstekend einde. Er zijn diverse kastelen beschikbaar, die over het algemeen kunnen worden gebruikt voor groepen tot 400 of 500 man. Dat betekent dat u er met een groot gezelschap kunt zorgen voor de dag van uw leven.

Trouwen in een kasteel in het buitenland
Wilt u het geheel nog een stapje spectaculairder maken? Ga dan trouwen in een kasteel in het buitenland. Met name in Frankrijk staat men bekend om de kastelen, maar ook in Duitsland, Spanje en Italië zijn er prachtige plaatsen te vinden. U geniet van de uitgestrekte rust van de natuur en van het karakter zoals dat besloten zit in het kasteel. Ga er vooraf samen alvast een keer kijken, zodat jullie de diverse kamers en vertrekken optimaal kunnen gebruiken. Trouwen in een kasteel is dan absoluut een sprookje, precies zoals het hoort.

Trouwen in een kasteel en trouwkaarten
Gaan jullie trouwen in een kasteel en zijn jullie nog op zoek naar geschikte trouwkaarten? Maak gebruik van de bijzondere of klassieke kaarten, die op een uitstekende manier aansluiten bij de sfeer van het kasteel. U brengt de gasten op die manier alvast in de juiste sfeer. Op die manier heeft u met al uw gasten een prachtige dag en kunt u trouwen in een kasteel, precies zoals u dat vooraf in gedachten had.

Reacties

Er zijn nog géén reacties geplaatst.

Laat uw bericht achter

CAPTCHA Image
  [ Code vernieuwen ]

Velden met een * zijn verplicht