< Terug naar Home

Home - Blog - Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

23 september 2013

Wilt u graag trouwen in het buitenland, bijvoorbeeld omdat de exotische achtergrond de mooiste dag van uw leven compleet zal maken. Of heeft u wellicht een passie voor de uitgestrekte natuur in het land van uw keuze? Uw trouwdag is de mooiste dag van uw leven, waardoor steeds meer mensen kiezen voor het trouwen in het buitenland. Kies een prachtige bestemming uit, zorg voor bijzondere trouwkaarten en beloof elkaar er de trouw voor de rest van uw leven.

Passie voor het buitenland
Heeft u een bepaalde passie voor een land, of wilt u daar gewoon graag een keer naartoe? U kunt trouwen in Frankrijk of Italië, maar u kunt het daarnaast ook een stuk verder zoeken. Houd er in ieder geval rekening mee dat u aan bepaalde regels dient te voldoen. Denk bovendien aan de geboorteakte en een verklaring over uw burgerlijke staat die u waarschijnlijk nodig zal hebben. Trouwen in het buitenland is geweldig, maar er komen los van de organisatorische elementen nog wat zaken op papier bij kijken.

Zuid-Afrika of de Cariben
Wilt u trouwen in het buitenland en wilt u daarbij verder kijken dan Europa? Denk eens aan een prachtige bestemming als Zuid-Afrika of een plaats in de Cariben. U bent dan even helemaal weg van Nederland, op een plaats die zowel tropisch als exotisch aan zal doen. Ook de Seychellen zijn prachtig om te zien en daarmee een geschikte locatie. Kies voor een land waar u altijd al eens naartoe had willen gaan, of ga trouwen in het buitenland waar u veel komt of waar u wellicht een speciale band mee heeft.

Trouwkaarten versturen

Gaat u trouwen in het buitenland? Laat dit terugkomen in de kaarten die u wilt versturen. Nodig een mooi gezelschap uit met behulp van de kaart, of laat hen in ieder geval even meegenieten van de prachtige reis die u van plan bent te maken. Verwerk de bestemming in een van de prachtige kaarten die u kunt bestellen, zodat het geheel goed op elkaar aansluit. Het trouwen in het buitenland en de trouwkaarten passen dan goed bij elkaar.

Reacties

Er zijn nog géén reacties geplaatst.

Laat uw bericht achter

CAPTCHA Image
  [ Code vernieuwen ]

Velden met een * zijn verplicht