< Terug naar Home

Home - Blog - Communie uitnodigingen

Communie uitnodigingen

25 maart 2013

De Eerste Heilige Communie is een prachtige feestelijke gelegenheid, voor iemand die voor het eerst nadert tot de Eucharistie. Verstuur mooie communie uitnodigingen, om ervoor te zorgen dat jullie zoon of dochter dat kan vieren met een groot aantal familieleden, vrienden en goede kennissen. Zorg voor een mooie dag waarop jullie samen kunnen zijn. Uiteraard bestelt u de communie uitnodigingen gewoon online, zodat u samen met uw zoon of dochter een geschikt exemplaar uit kan zoeken.

Prachtige communie uitnodigingen
U kiest bij ons voor prachtige communie uitnodigingen, die u op een mooie manier van tekst kunt voorzien. Stel zelf een tekst samen, of kies voor een van de teksten die we voor u hebben geselecteerd. Het is de afwerking van de uitnodiging die ervoor zorgt dat deze goed past bij de speciale dag. Uw kind is waarschijnlijk zo'n 7 - 8 jaar, waardoor het een goed idee is om hier samen naar te kijken. Zijn jullie allebei tevreden over de stijl van de communie uitnodigingen die jullie gaan versturen? Ga dan aan de slag met de tekst die hierop dient te komen.

Communie uitnodigingen met mooie tekst
Zijn jullie op zoek naar een mooie tekst voor op de communie uitnodigingen, om deze wat extra kracht bij te kunnen zetten? Maak zelf een tekst, of kies voor een van de vele voorbeelden die er online te vinden zijn. Een voorbeeld van een mooie tekst hebben we alvast geselecteerd:

Hij krijgt een stukje van mijn hart,
daar mag hij nu in wonen.
Daarom zijn wij zo blij
als jullie naar het feest willen komen.

Spreekt deze tekst jullie aan? Plaats die dan op de communie uitnodigingen, of ga zelf op zoek naar een tekst die hier wellicht bij aansluit en jullie nog beter past.

Online communie uitnodigingen bestellen
Jullie kunnen de communie uitnodigingen gewoon online bestellen, waardoor u ze eenvoudig in huis kunt halen. Blader samen door de verschillende mogelijkheden en ga op zoek naar een passende vormgeving en een tekst die jullie samen graag met vrienden, familie en kennissen willen delen. Heeft u er zelf al een idee over, of wilt u juist inspiratie opdoen? Geen probleem, bij ons is het allemaal mogelijk. Neem samen met uw zoon of dochter plaats achter de computer en zorg voor de juiste communie uitnodigingen, die u eenvoudig online kunt bestellen, gewoon met een paar klikken op de muis.

Reacties

Er zijn nog géén reacties geplaatst.

Laat uw bericht achter

CAPTCHA Image
  [ Code vernieuwen ]

Velden met een * zijn verplicht